ОРЛИЋ: СРБИЈА ДАНАС РАДИ ИСКЉУЧИВО ЗА СВОЈ НАРОД

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 07.12.2023.

Кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ др Владимир Орлић обишао је данас у Зрењанину породицу Вукобратовић – пензионерку Миљу, која живи са децом и четворо унучади.

Вукобратовићи су, током разговора са др Орлићем, исказали задовољство због свега што је у претходном периоду урађено у Зрењанину, као и због снажне подршке државе и пензионерима и младима у Србији. Посебно су поздравили напоре које председник Републике Александар Вучић улаже како би сваком грађанину, без обзира у ком делу Србије живи, били осигурани што бољи живот и што боља будућност.

Др Орлић је захвалио породици Вукобратовић на подршци коју пружају свом председнику и својој земљи, и поручио да Србија данас, за разлику од неких претходних времена, искључиво за свој народ ради и за сваког се човека брине. „Тако ћемо и да наставимо, још снажније, зато Србија – не сме и неће да стане, никада више“, рекао је др Орлић.