ОРЛИЋ: ВИДИ И ЗНА ЦЕЛА СРБИЈА КО ЗА ЊУ РАДИ И КО СЕ ЗА ЊУ БОРИ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 01.12.2023.

Др Владимир Орлић, кандидат са листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" обишао је чланове и активисте Општинског одбора Српске напредне странке у Бачкој Паланци.

Како је истакао, државна политика коју предводи председник Републике Александар Вучић, свакодневно целој Србији доноси велике и важне вести и промене, баш као што је најављено потписивање уговора о изградњи моста преко Дунава, од Бачке Паланке до Нештина.

"Види и зна цела Србија ко за њу ради, ко се за њу бори и за сваког се човека брине. То ће, победом листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане", убедљивo потврдити и 17. децембар", рекао је др Орлић, позивајући све да изађу на изборе и дају глас за одбрану досадашњих резултата, низање нових успеха и још бољу будућност Србије.

Захвалио је страначким саборцима јер даноноћно и неуморно чувају Србију какву имамо данас - слободну и суверену, и својим посвећеним радом учествују у писању историје своје земље на најлепши и најважнији начин.