ОТВОРЕНО ПИСМО БОЖИДАРУ - БОЖИ КАТИЋУ

Драги Божо, на оној телевизији у коју сте годинама убацивали и делили милионе наших пара, а где си као политичар и спикер истовремено читао и писао и о себи и другима, а некако у памћењу многих остао као неснађени политичар који је самом себи као водитељу давао изјаве, више те не гледамо, јер сте ту телевизију успешно угасили.

Као сумњиво лице по вокацији, а правник по образовању, кад већ потежеш диплому, лепо би било да покажеш своју, а ја ћу ову моју, па да упоредимо чија „ћага“ је права, где је и како стечена. Да не уносимо више сумњу у стечена звања, већ ствар решимо по праву и правди, ако си већ правник.

Страначке књижице ћемо касније потезати, кад рашчистимо са дипломама!

Као одборник у три мандата, и сва три пута из различитих странака, чак ни као префињени трговац мандатима, ипак ниси могао да добациш даље од члана Градског већа. Знаш ти добро зашто!

А није да ниси желео да будеш, бар, директорчић?!

Мало си хвалио водоскок, па си га критиковао. Мало си мазио власт, па си припретио. Али, није вредело...

Сада си се вратио Отписанима, где ти и јесте место!

Ипак сте ви заједно тикве садили. А то се не заборавља.

Не заборавља ни народ!

И на крају, да не заборавимо ташту, пошто си због ње перо потегао. Разумем те донекле, јер ни комшије више неће са тобом и Зеленовићем, па си морао да активираш ташту, а Зеленовић Милоша Милошевића да појачају листу. Моје је мишљење је и да је боље било да је она ово твоје писаније потписала, а и да је носилац листе, можда би њој народ нешто и поверовао. Она бар није стигла да се учлани у све твоје странке, јер си их толиком брзином мењао.

Зато драги суграђани, кад будете гласали 17. децембра, сетите се да је Божа Катић измењао све бројеве на изборним листама, али и све странке које су постојале, од Српског Покрета Обнове, Нове Србије, Двери, Народне странке, Коалиције „ Метла – Опстанак“, Покрета Краљевине Србије и на крају, са новом идејом и маштом, вратио се старом јату, све са таштом!

Да није тужно, било би смешно!

Др Бранко Вујковић
Кандидат за Народног посланика
Изборна листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“