ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ИСПУНИО ВИШЕДЕЦЕНИЈСКИ САН МАЧВАНА И СРЕМАЦА

Деценијама је Шапчанима и Сремцима обећаван ауто-пут који ће бити бржа веза са Београдом. Измењало се много власти, свако је исто обећавао народу, али су убрзо обећања сви заборављали. Али није заборавио Александар Вучић.

Сутра је за Шабац историјски дан. Председник Александар Вучић свечано отвара деоницу од Руме до Шапца. Шта то значи за нас?

Пре свега значи олакшање за наше студенте и све који раде у Београду, јер ће стизати за 45 минута до главног града или из Београда до Шапца. Значи и већу атрактивност нашег краја за директне инвестиције. То значи да ће бити и већи број радних места. Значи и убрзани даљи развој саобраћајне инфраструктуре у Шапцу. Асфалт до сваког засеока, као и боља повезаност и најдаљих места на територији града Шапца са Београдом и Новим Садом.

Ауто-пут решава многе проблеме са којима се овај део Србије суочавао. И управо то ће од сутра да почне да пада у заборав, а да крене да се размишља о новим могућностима које нам се отварају.

Хвала председнику Александру Вучићу што је и на овај начин одржао час како треба да изгледа одговорно руковођење државом.

Небојша Стојићевић
Председник Савета за саобраћај и везе ГО СНС Шабац