РАЧУНИ ЗА СВАЧИЈИ РАД СТИЖУ НА ИЗБОРИМА

Показали сте да за 20 година ваше власти у Шапцу, ништа добро нисте донели овом граду и грађанима и због тога не треба да живите у убеђењу да СНС треба и мора тако да поступа и ради. Не, Небојша Зеленовићу! На последњим изборима у Шапцу грађани су вам рекли НЕ, а у нас веровали да нећемо бити као ви. И нису се покајали.

У Шапцу нико није примораван на било шта, нити ће бити док је на власти Српска напредна странка. То што не можете да се помирите са огромном подршком и поверењем које председник Александар Вучић има код Шапчана и коју грађани желе да покажу 26. маја испред Народне скупштине, то је ваш проблем. Нећете застрашити, нити уплашити било кога својим измишљотинама које пласирате последњих дана. Претите насиљем, блокадама, омаловажавањем, а све то код обичних људи изазива још већу жељу да подрже свог председника и буду на великом скупу јединства и подршке у Београду.

Много се разликујемо у односу према грађанима и због тога нам они верују и пружају апсолутну подршку. Бићемо у Београду 26. маја због подршке свом председнику и држави, а ви само радите свој посао за који сте плаћени.

Живела Србија! Живео Шабац!

Др Александар Пајић,

Потпредседник ГО СНС Шабац и