САМО ЗАЈЕДНИШТВОМ ПОБЕЂУЈЕМО НЕПРИЈАТЕЉЕ СРБИЈЕ

Изгледа да је Аљбина Куртија добро продрмао говор председника Србије Александра Вучића на Генералној скупштини Уједињених нација. Ни он нити његови лобисти, а понајмање они Срби који су увек против своје отаџбине и свог народа, нису се надали да председник једне мале европске земље може да погледа у очи светске моћнике и без задршке, храбро и достојанствено, саопшти да неће дозволити нарушавање територијалног интегритета и суверенитета Србије.

Аљбин Курти и сви његови симпатизери, нису очекивали да упркос синхронизованим притисцима и нападима понајвише из земаља региона, један човек може имати толику подршку свог народа. Па пошто је портпарол терористичке ОВК најпознатији по нечасним и неморалним ударцима, острвио се на породицу председника Србије.

И овде се гласноговорник терориста из јужне српске покрајине прерачунао. Читава Србија зна ко је Аљбин Курти, а ко је Александар Вучић и ко су чланови његове породице. За Аљбина Куртија неприхватљиво је да један младић воли своју отаџбину, па посеже за безочним лажима.

Србија је свим срцем уз Александра Вучића! И не вреде напади ни Аљбина Куртија нити било ког од његових симпатизера и активиста у Србији на породицу Вучић. Стојимо уз њих, јер само заједништвом се можемо одбранити од нељуди попут Куртија и Куртију сличних, и само заједништвом побеђујемо непријатеље Србије.

др Живан Бајић
председник ГО СНС Шабац