Саопштење за јавност

“Савез за Србију” Драгана Ђиласа све агресивније показује мржњу према државном врху Србије, а најновијим акцијама шаље недвосмислену поруку. Намером да се објави насловна страна у недељнику НИН са фотографијом председника Србије Александра Вучића у којег је уперен нишан, Драган Ђилас и његови јуришници, а посредством самопрозваних слободних медија јасно су показали у ком смеру иде њихова политика.

Запањен сам и веома узнемирен овом бруталном претњом председнику Србије, а дубоко сам жалостан јер иза свега стоји и део новца грађана Шапца. Управо је један од финансијера недељника НИН град Шабац. Из буџета града за 2019. годину на рачун овог опскурног медија уплаћено 900.000 динара у оквиру пројекта суфинансирања медијских садржаја. Није тајна да градоначелник Шапца Небојша Зеленовић учествује у акцијама рушења легално и легитимно изабране власти у држави.

Желим да подсетим јавност, а посебно Небојшу Зеленовића да је у првом кругу председничких избора за Александра Вучића гласало 53 одсто Шапчана. Нико није гласао за њихов лоповски савез и за финансирање из буџета града Шапца напада на председника Србије. “Савез за Србију” није учествовао на изборима, немају странку, немају чланове, немају програм. Немају бираче, па зато позивају на бојкот. Стога, најмање што Небојша Зеленовић може да уради за своје суграђане је да се јасно огради од овог монструозног позива на убиство председника државе.

Др Бобан Бирманчевић, повереник ГО СНС у Шапцу и народни посланик у Народној Скупштини Републике Србије.

Извор: ГО СНС ШАБАЦ