Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 13.05.2023.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 13.05.2023.

Поводом отворених претњи Душана Туфегџића да ће блокирати шабачки мост како би спречио одлазак грађана у Београд на највећи ујединитељски скуп у историји Србије, изражавам велику бојазан да дотични призива крвопролиће, грађански рат и сукобе унутар земље како би се дочепао власти, јер је свестан да путем избора на власт никада доћи неће. Мало му је невиних жртава, деце и тинејџера пострадалих од стране два монструма, почетком месеца, него кипи од жеље за наставком крвавог пира. Пошто друге политике нема, а програмом не може да се супротстави председнику Александру Вучићу и СНС – у, своју фрустрацију покушава да лечи опасним и бескрупулозним идејама.
Поручујем квази политичару Душану Туфегџићу да српски народ никада у својој историји није дозволио да му се одузме слобода, а поготово слобода кретања, нити је устукнуо пред највећим окупаторима од османлијског царства, Аустро-угарске, фашистичке Немачке и НАТО-а, па неће, будите сигурни, ни од једне шачице јада.
СНС као озбиљна, одговорна и демократска странка позива на разум да би се сачувао мир и стабилност у земљи. Само таква политика је гарант даљег напретка и развоја земље, а што је у интересу свих наших суграђана.

Дејан Јовановић
Шеф одборничке групе СНС Шабац