Саопштења

Саопштење за јавност

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу са жаљењем констатује да градоначелник Шапца Небојша Зеленовић подржава позиве на линч државног врха. Ово је доказао избегавши да се огради од монструозне насловне стране недељника НИН на којој је уперен снајпер у председника државе Александра Вучића. А реч је о недељнику којем је из буџета града Шапца исплаћено 900.000 динара.

Истовремено, Небојша Зеленовић је изнова показао да га не интересују проблеми Шапчана. Уместо да се као челник Шапца побрине да његови суграђани уђу у 21. век тако што ће им обезбедити услове да имају чисту пијаћу воду, канализацију и асфалтиране улице, Небојша Зеленовић брине о члановима Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ). Природно, њихову смену ставља у врх своје листе уцењивачких захтева држави. Јер, за Небојшу Зеленовића и његове сараднике то је један од најважнијих услова да би они изашли на изборе.

Заборавља градоначелник Шапца да се на изборе излази уколико постоји гласачко тело. Пошто за Зеленовића нису гласали ни његови најближи суседи, разумљива је његова нервоза. Лицемерно звуче и позиви градоначелника Шапца да се провере дипломе министара у српској Влади и његова тобожња брига за академску будућност Србије, ако имамо у виду да је Зеленовић окружен “стручњацима” међу којима су и један лажни економиста и један лажни пољопривредник.

 

Извор: ГО СНС Шабац