Саопштења

Саопштење за јавност

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу позива градоначелника Шапца Небојшу Зеленовића да се јавно изјасни по питању монструозне карикатуре на насловној страни дневног листа “Данас” на којој је приказан председник Србије Александар Вучић са метом на грудима и у којег је уперен снајпер. Овај ликовни урадак мотивисан је фотографијом са насловне стране недељника НИН која је носила идентичну поруку.

С обзиром на то да је овом дневном листу из буџета града Шапца исплаћено 1,8 милиона динара, сматрамо да градоначелник Шапца има моралну обавезу према својим суграђанима који пуне градску касу да објасни да ли и он подржава позиве на убиство председника Србије. Господине Зеленовићу, сада је свима јасно шта је значила Ваша реченица да је у Србији довољна искра која може да запали све.

Очигледно је да сте веома фрустрирани тиме што не умете да направите конкретан политички и економски програм којим бисте освојили поверење и симпатије бирача. Зато као решење и једини начин за долазак на власт видите у убиству председника Србије Александра Вучића. Ваше ћутање на насловницу НИН-а је потврда тога. Подсећамо да је недељнику НИН из буџета града Шапца исплаћено 900.000 динара.

 

Извор: ГО СНС Шабац