САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу разлоге за све већу нервозу Небојше Зеленовића види у поразима које градоначелник Шапца у последњих десетак дана доживљава. Након што је сазнао да га подржава свега два одсто суграђана, потом дебакла у Бриселу где је отпутовао како би од Европе покушао да изнуди интервенцију за насилно рушење председника Србије Александра Вучића, стигла је и потврда пресуде да је Небојша Зеленовић крив за ненаменско трошење пет милиона евра из градске касе.

Све што је Српска напредна странка говорила, потврдило се да смо били у праву. Упркос томе што је градоначелник Шапца овај процес развлачио у недоглед надајући се да ће предмет да застари, а он се извући некажњен, то му ипак није пошло за руком. Тако је Зеленовићев одговор на доказани лоповлук, тобожња мисија коју је сам себи задао да Србију извуче из мрака. Истина је заправо другачија. Само је у Шапцу мрак зато што он као осуђено лице и даље влада овим градом!

Питамо се како је могуће да Небојша Зеленовић још увек није извукао поуку из референдума одржаног 8. децембра, а који је показао да нема гласова ни да пређе цензус? Да ли градоначелник Шапца заиста мисли да ће без политичког и економског програма икада доћи на власт? Или је и овог пута смислио да покраде изборе, али смо га осујетили у томе?

Извор ГО СНС Шабац