Саопштење за јавност

Ми као припадници највеће странке у Србији немамо разлога да попут Душана Петровића и Небојше Зеленовића оснивамо или подржавамо било какве организације у виду група грађана или иницијатива које ће нам служити за обрачун са политичким неистомишљеницима. Довољно смо велики и способни да најкасније за шест месеци искључиво резултатима избора и поверењем грађана видимо леђа Небојши Зеленовићу и његовим сарадницима.

Желимо да подсетимо грађане Шапца да је Небојша Зеленовић лично ушао у свој приватни рат са навијачима Црвене Звезде након једне ватерполо утакмице у Шапцу и тај сукоб траје до данас упркос његовим безуспешним покушајима да у све то увуче и Српску напредну странку.

Такође не заборавите да је тај исти Небојша Зеленовић пре непуних 15 дана да би се додворио свом новом газди Драгану Ђиласу лично прозивао Мишу Вацића и износио најгоре оптужбе на његов рачун не рачунајући да ће Вацић узвратити оснивањем одбора у Шапцу на шта господин Зеленовић очигледно није рачунао.

Само ви господине Зеленовићу наставите са својим обрачунима како са навијачима тако и са Српском Десницом. Нас не мешајте у то јер немамо намеру да кваримо вашу “љубав”.

На крају господине Зеленовићу не тражите од људи да забораве да сте пуни љубави носили јагоде у Пећ и седели под заставом непризнате државе Косово а да сте љубав према Србији доказивали долазећи са тестерама и фантомкама у Београд. Не потцењујте интелигенцију својих суграђана ако сте већ прокоцкали њихово поверење. И не мислите да ће заборавити било шта од горе наведеног. Ту смо да их подсећамо сваког дана како сте уништили и разорили шабачку привреду као и све широм Србије чега сте се дотакли за време ваше “демократије”.

ГО СНС ШАБАЦ