Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Да је Градски одбор Српске напредне странке био у праву и успешно разоткрио све преваре Небојше Зеленовића, сведочи његова одлука да наредне две недеље не учествује у раду Савеза за Србију.

Јасно је да је овде реч управо о ономе о чему говоримо већ недељама. Зеленовић ће изаћи на изборе. И не би ту било ничега спорног, да је то резултат неке озбиљне политике, а не фарсе у режији Драгана Ђиласа. На великим мукама су Ђилас и Зеленовић. Није лако месецима позивати на бојкот избора, а онда изаћи на њих.

Такву очигледну превртљивост и политичку недоследност грађани препознају и не прашатају. Зато су написали комични сценарио у коме Зеленовић као напушта Ђиласа на две недеље, како би донео одлуку о изласку на изборе, упркос претходном свесрдном залагању за бојкот.

У жељи да по сваку цену покуша да задржи фотељу градоначелника, Зеленовић покушава да поново обмане грађане и подвали им тезу о некаквом дистанцирању од свог ментора Ђиласа, који се као не слаже са одлуком о изласку на изборе. У свему томе превиђа чињеницу да и са таквом обманом поново шаље поруку о политичкој недоследности. Јер ако је спреман да због фотеље и близине буџета из кога захвата како му се прохте, изда и своје компањоне, замислите тек шта би урадио грађанима.

Уосталом, Шапчани не морају да замишљају. Они комад по том сценарију гледају већ годинама. И одавно знају да није реч о комедији. Зато чекају изборе, да спуштањем листића у бирачку кутију, коначно спусте завесу на последњи чин Зеленовићеве трагедије.

 

Извор: ГО СНС Шабац