САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац одлучно демантује наводе да стоји иза било каквих протеста у Шапцу.

Апсолутно одбацујемо злонамерне инсинуације, које имају за циљ да доведу у заблуду Шапчане и подсећамо да је последњи 120. протест у нашој организацији одржан још 28.02.2020. године.

Такође, истичемо да је циљ наших скупова био протест против криминалне власти Небојше Зеленовића и Душана Петровића, које смо на протеклим изборима и убедљиво победили.

Посебно наглашавамо да се на нашим мирним протестима никада није догодио ни један инцидент, за разлику од хулиганског насиља које гледамо већ два дана у Београду, а од јуче и у још неким градовима Србије.

Одговорни према грађанима и њиховом здрављу, чак ни у кампањи нисмо организовали скупове, па је логично питање зашто бисмо то радили сад? Уосталом, кад бисмо планирали било какво окупљање, то бисмо претходно свакако пријавили и уредно најавили као и увек до сада, за разлику од батинаша и криминалаца који организују непријављене скупове, разарајући и приватну и државну имовину.

Градски одбор Српске напредне странке позива грађане да не наседају на провокације, не верују у лажне вести, већ у мир, стабилност и Србију.

Србија побеђује!

Извор: ГО СНС Шабац