САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац изражава забринутост чињеницом да Градска изборна комисија, још није заказала седницу на којој би требало да прогласи резултате избора, после понављања на 27 бирачких места.

Подсећамо да би резултати по закону морали да буду саопштени за 24 сата по затварању бирачких места, али имајући у виду на које све начине се власт у техничком мандату довијала да спречи очигледни изборни дебакл досадашње владајуће коалиције, изражавамо бојазан да су и у овом случају спремни на кршење закона зарад личних и страначких интереса.

Српска напредна странка захвална је свим грађанима, који су нам у огромном броју указали поверење и својим гласовима потврдили нашу убедљиву победу. Победа српских напредњака још је већа имајући у виду катастрофалне изборне услове у којима су Душан Петровић и Небојша Зеленовић организовали ове изборе и све опструкције које су спровели.

Подсећамо да по Петровићевом и Зеленовићевом налогу чланови бирачког одбора из Српске напредне странке ни на једном бирачком месту нису били председници ни заменици бирачког одбора, а било нам је забрањено и да бројимо листиће. Имали смо право само да дишемо и гледамо шта они раде. Сада им ни то није довољно и очигледно је да би им највише одговарало да нема ни нас ни грађана који нас подржавају. Али ми смо ту и захваљујући огромном броју Шапчана победили смо на овим изборима.

Уосталом, то је још у изборној ноћи отворено потврдио и Зеленовићев коалициони партнер - Западна Србија.

Још само Зеленовић и Петровић да чују за резултате избора, па да закажу седницу Градске изборне комисије. Чим се опораве од шока изазваног чињеницом да су изгубили упркос свим лажима, крађи, куповини гласова, уценама бирача, претњама и кршењу устава и закона Србије.

Извор: ГО СНС Шабац