САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац сматра да је директном кривицом Небојше Зеленовића створена потреба за активирањем привремене болнице у Економској школи у Шапцу.

Подсећамо, Зеленовић је тај простор припремао и хвалио се како Шабац има привремену болницу у тренутку када то уопште није било потребно и када Шабац није био жариште.

Нажалост, пошто се три пута оглушио о упозорења Градског завода за јавно здравље да пооштри мере у граду због лоше епидемиолошке ситуације и пошто је упркос тим упозорењима, организовао јавне догађаје у граду, укључујући и седницу Главног одбора Демократске странке, Зеленовић је сада дочекао да прими пацијенте у Економску школу.

Јасно је и да је лично допринео ситуацији у којој су потребни додатни болнички капацитети. Јасно је и да га због тога не пече савест. Срамно је што се својим катастрофалним учинком и чињеницом да је од Шапца направио жариште вируса, Зеленовић сада још и размеће одушевљен што ће се пацијентима пунити Економска школа.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац, којој се грађани непрестано обраћају за помоћ, немоћни пред бахатошћу бившег градоначелника, који не жели да напусти власт, захтева од Небојше Зеленовића да својим неодговорним деловањем престане да урушава здравље народа. Његов одлазак са власти није више питање политике, већ очувања физичког здравља.

Извор: ГО СНС Шабац