САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу, поводом новог таласа хајке на нашу странку од стране на изборима поражених структура, подсећа јавност да су управо следбеници бившег градског режима склони мизогиним испадима, увредама, претњама и другим облицима потцењивања неистомишљеника.

Напади на активисткиње Српске напредне странке у Шапцу годинама уназад били су свакодневни, а да се нико од тобожњих бораца за права жена није огласио. Истовремено, за поражену страну напади на новинаре били су уобичајена активност, при чему је чак и бивши градоначелник Шапца новинаре чије му се извештавање не свиђа називао "медијским плаћеним убицама". Не чусмо да је неко осудио тај удар на слободу медија.

Да иронија буде већа, они који се заклињу у демократију, предњачили су у позивима на насиље, узнемиравали наше суграђане, претили им. Не можемо, а да не подсетимо на бившу директорку шабачког "Водовода" која се фуриозно залетала на ограде приватних поседа у нашем граду, само зато јер јој је засметало што регистарске таблице гостију човека којег је напала, нису биле шабачке.

Они који су позивали на "одбрану демократије у Шапцу дрвеним палицама" и који су најављивали "реке крви по улицама", отишли су у политичку прошлост. Сада сведочимо последњим трзајима саморекламера који су годинама уназад исисавали новац из буџета града.

Извор: ГО СНС Шабац