СКАНДАЛ КОЈИ ПОТРЕСА ШАБАЦ НЕ ПРЕСТАЈЕ

Градски одбор Српске напредне странке упозорава јавност на скандал невиђених размера за који је у Шапцу одговоран тандем Душан Петровић и Небојша Зеленовић.

Ова два криминалца, који упркос вољи народа желе да узурпирају власт и не бирају средства у тој намери, од јутрос врше бруталну опструкцију изборног процеса. Њихов циљ је управо оно на шта Српска напредна странка упозорава већ два месеца, а то је да иако их народ неће, они траже начин да остану на власти.

Пошто су видели да ни куповином гласова не могу да достигну разлику између њих и Српске напредне странке, пошто су видели да им у томе не може помоћи чак ни правилник који су донели, а који је у супротности са уставом и законима Републике Србије, одлучили су да бруталним нападима и сплеткама које укључују отворено лагање и неоснованим приговорима својој Градској изборној комисији покушају да оборе изборе у Шапцу.

О том сценарију говори чињеница да већ у 14 часова тврде да избори нису регуларни, што нико живи осим њих и њихових сарадника не потврђује. А о томе ко су они и каквим се методама служе, чула је претходних дана цела Србија у снимцима у којима се договарају о куповини гласова и монструозном стављању лексилијума у кафу члановима бирачких одбора из Српске напредне странке.

Душан Петровић и Небојша Зеленовић покушавају да прекину изборни процес, јер не смеју да сачекају бројање гласова. Ако то допусте, знају да је управо крај бројања гласова, крај њихове дводеценијске владавине и коначни тријумф народа на челу са Српском напредном странком.

Извор: ГО СНС Шабац