ТЕРЗИЋ: ЂИЛАСОВА КОЛОНА НУДИ ПОВРАТАК У РУЖНУ ПРОШЛОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 06.11.2023.

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

Ђиласова десна колона уз подршку чиновника из страних амбасада предала је листу, која нуди повратак у ружну прошлост када се трговало српским интересима и када је више од пола милиона људи у Србији остало без посла. Када су Јовановић и Ђилас имали прилику да мењају ствари у Србији, учинили су то, али на горе. Србија је тада стала и пропадала а квази леви и квази десни су се за то време богатили. Уз то су молили по страним амбасадама да се одложи самопроглашење независности лажне државе, како би Ђилас несметано могао да обави још један круг велике пљачке.

Зато је глас за Јовановића и његову листу, глас за Драгана Ђиласа, а све што нуде од политике своди се на то да Србија стане уз мржњу која је усмерена на породицу председника Александра Вучића, као део припрема за уличну револуцију. Свесни су да због својих марифетлука у периоду док су владали на подршку народа не могу да рачунају, те сходно томе путем насиља по досовском принципу желе да се врате на власт.

Уместо да причају са грађанима представници ДСС-а одлучили су се да причају са чиновницима страних амбасада, који су им издали директиве и дали јасне смернице које подразумевају синхронизоване нападе на Вучића и то уз здушну подршку Приштине и хрватских медија. У тој прљавој кампањи већ су изрекли гомилу лажи, баш као и у претходној. Није им битно што се антисрпски фактор залаже за независност лажне државе и што жигошу читав српски народ са циљем да нам наметну колективну кривицу за нешто што Срби никада нису урадили.

У одсуству било каквог  плана, програма и политике битно им је само да сруше Вучића, како би по мустри за револуцију Срђе Поповића срушили Србију и како би нас вратили у време када су се улагивали странцима, док су вређали национално достојанство српског народа. И уопште није случајно што им после разговора са чиновницима политичког одељења Амбасаде САД у Београду у називу листе стоји "Промене САД" што неодољиво подсећа на скорашње кампање земаља у региону, јер када се споји Ђиласова лева колона и Ђиласова десна колона коју предводи Јовановић добијамо оно на шта су мислили, а то је " Европа САД" у складу са жељом њихових метора.

Изгледа да за двадесет година нису схватили и разумели да ће се у Србији питати грађани, а не страни фактор и они који су им састављали Владе у лобијима београдских хотела. Зато је важно да грађани 17. децембра дају подршку Српској напредној странци, како бисмо и даље имали независну и суверену политику имуну на утицаје споља што управо разликује Србију од сателит земаља у региону у шта желе да нас претворе Јовановић и Ђилас.