ТЕРЗИЋ: ЈОВАНОВИЋ ИГРА ОНАКО КАКО ЂИЛАС СВИРА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 13.11.2023.

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

Представник Ђиласове десне колоне Милош Јовановић, служи се најгорим могућим лажима и манипулацијама, те сходно томе јасно показује да игра искључиво онако како Драган Ђилас свира. Новим лажима и хистеријом Милош Јовановић потврђује да је глас за њега и ДСС глас за Драгана Ђиласа и да су беспризорне лажи и напади на Александра Вучића и Српску напредну странку сковане у кругу његових ментора који долазе из политичких одељења америчке и британске амбасаде.

Ако је неко изазвао гнев патриотски опредељених бирача у Србији, онда је то Милош Јовановић и то када током Ђиласових протеста против Србије, руку под руку у Београду шетао са Радом Трајковић, Алијиним снајперистима и хрватским вијећницима злоупотребљавајући трагедију која се догодила у Рибникару.

Јучерашња готово истовремена предаја листе за Београд заједно са Ђиласом, јасан је показатељ да су лажни десничари на истом задатку са аутошовинистима и лажном београдском елитом. Све њих без обзира на пол политичког спектра контролишу Драган Ђилас и Драган Шолак, а заједнички циљ им је да сруше Вучића, како би економски, политички и војно срушили Србију и вратили нас у време када су се зарад власти улагивали странцима и када су вређали национално достојанство српског народа, и то све како би Ђилас спровео велику пљачку и стрпао у своје џепове 619 милиона евра.

Дакле, потпуно је јасно да међу њима никакве разлике. Уз одсуство било каквог плана, програма, политике или идеологије уједињује их искључиво мржња према Вучићу, наклоност страних амбасада и жеља да се дочепају државне касе. Ова кампања остаће упамћена по томе што су се обистиниле речи Александра Вучића који је увек говорио да су сви они на страни Драгана Ђиласа и да ће се и десни и леви ујединити зарад фотеља и власти како би поново пљачкали Србију као до 2012. године уз трговину и продају српских националних интереса по питању Косова и Метохије.

А то што је прешао на тамну страну српске политичке сцене и што је одабрао пут сарадње са случајним Србима је посебно подло, кукавички и представља замку за патриотски опредељене бираче у сврху стварања новог ДОС-а. Због тога је од суштинског значаја да 17. децембра Српска напредна странка, као једина просрпска листа, добије апсолутну подршку грађана, како се Србијом не би руководило преко отуђених центара моћи чији су директни експоненти и гласноговорници Милош Јовановић и Драган Ђилас. Та подршка Српској напредној странци једина је гаранција да ћемо сачувати Косово и Метохију, да Србија неће приступити НАТО и да нећемо бити проглашени геноцидним народом.