ВЕСИЋ: ВАЖНО ДА РАЗГОВАРАМО СА ГРАЂАНИМА

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор био је домаћин члану Председништва Горану Весићу, потпредседнику Извршног одбора Дамиру Зобеници, координатору за Западнобачки округ Драгану Поповићу и помоћнику координатора Ђорђу Тришићу.

Добродошлицу су им пожелили чланови и руководиоци Градског одбора.

Према речима Горана Весића, циљ доласка у Сомбор је разговор са члановима одбора, као и планови за наредни период. Такође, он је поновио да председник Србије и Српске напредне странке, Александар Вучић свакодневно вредно ради на побољшању животног стандарда свих грађана. Иако је током десет година учињено много, смањен број незапослених, ново повећање плата, те најављено повећање пензија, долазак страних инвеститора и помоћ домаћим инвеститорима, и даље може да се ради више и помаже суграђанима. Због тога је важно да одржавамо овакве састанке, да разговарамо са грађанима о бољем животу сваког појединца, о потенцијалним изазовима које имају, како би се они у што краћем року решили.

Током свог излагања, Весић се осврнуо и на чланове опозиције, који свакодневно раде на штету своје државе.

Присутнима су се обратили и Дамир Зобеница и Драган Поповић, који су подсетили да ГрО Сомбор важи за један од најбољих одбора, те да су сигурни да ће због њиховог вредног рада и одличних резултата и на наредним изборима Српска напредна странка и Александар Вучић однети највећи број гласова.

Градски одбор СНС Сомбор се захвалио страначким функционерима на посети и слушању њихових предлога и планова.