ВУЧЕВИЋ: ДРЖАВА НИЈЕ ИГРАЧКА, ИЗБОРИ НИСУ ИГРА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.11.2023.

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић обишао је саборце у Ковачици.

На дружењу у пуној хали, председник Вучевић нагласио је:

Наш циљ, наша обавеза је да до 2027. године у Србији просечна плата буде 1.400 евра, да просечна пензија и минимална зарада буду 650 евра. Да пензије прате плате. Пензије не смеју да заостају за платама, и зато посебно желим да се захвалим пензионерима, свуда, и овде код вас у Ковачици. Пензионери су поднели највећи терет реформи, и најмање су се бунили, разумели су зашто се доносе такве одлуке и стога млађе генерације морају да покажу солидарност за све оно што су старији урадили за своју државу.

Хвала и вама дамама, женама. На срећу више жена подржава нашу листу од мушкараца, што је добро, јер ви жене, наше мајке, супруге, сестре, пријатељице, сте рационалније и одговорније, лојалније, него ми мушкарци, и свакако боље разумете да држава није играчка и да избори нису игра, да некоме треба дати државу у руке да се заигра.

Жене су препознале политику ове листе, а ако хоћете и држава је женског рода, и Војводина и Ковачица, имамо ту свето тројство, а мени то улива наду.

Зато 17. децембра да убедљиво победимо, број 1 "Александар Вучић - Србија не сме да стане!", због наше Србије, због свих грађана, због наше деце, у победе, до победе!

Живела Ковачица!

Живела Србија!"