ВУЧЕВИЋ: СНС СПРЕМНА ДА ЧУВА СРБИЈУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.07.2023.

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић и председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић разговарали су са члановима и председницима општинских и градских одбора у Зајечарском и Борском округу.

Конструктивне састанке са пуно позитивне енергије руководство Српске напредне странке имало је са чланством у Зајечару и Бору.

Том приликом председник Српске напредне странке Милош Вучевић истакао је да је сигуран да је СНС спремна да чува Србију.

"Спремни смо да као Српска напредна странка чувамо Србију, да интереси и циљеви државе буду увек испред страначких интереса. Верујемо у Србију која одлучује сама, у политику где Србија седи у својој столици и одлучује својом главом и зато ће СНС бити прва у будућем покрету за државу, који ће окупити и грађане који нису део странке, али верују у нашу Србију. Председник Александар Вучић има на кога да се ослони, може мирно да се посвети државном послу и заштити Срба на Косову и Метохији", закључио је председник Вучевић.