ВУЈИЧИЋ: АНТИДРЖАВНОЈ ОПОЗИЦИЈИ ЈЕ РЕЖИРАНА ПРЕДСТАВА ПОТПУНО ПРОПАЛА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.04.2023.

Данијела Вујичић

народна посланица

Антидржавној опозицији је унапред режирана представа потпуно пропала. За данас је заказана седница Одбора за КиМ на којој је присуствовао директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић са сарадницима И на којој је разматран Извештај Канцеларије за КиМ, за период који није разматран до сада, али и сви детаљи разговора у Бриселу и Охриду, као и вазни детаљи у вези са ЕУ предлогом и анексом. Има ли шта више да се тражи? Нема, наравно. Може само да се лаже, што екипа штеточина управо и ради, све време, чим су схватили да им блефирање у причи "власт нам не да седницу одбора" пропада у целости.

Седница затворена за јавност скупштинског Одбора за КиМ, коју је опозиција сама и тражила, је зато ипак била само још једна хулиганска представа Бошка Обрадовића (тзв. Ненада Рашића из Чачка) и Милице Стаменковски (тзв. Раде Трајковић из Калуђјерице),  на којој су поново показали једино дивљаштво и насилништво, без трунке бриге о најбитнијем и најважнијем националном питању.

Како још пословник нису прочитали па не знају на који начин могу да допуне Дневни ред за седницу коју су сами тражили, килаво је одиграна ова представа хулигана, замишљена да буде иста као она на  посебној седници, на  којој је присуствовао председник Александар Вучић, са циљем изазивања хаоса.

Тема КиМ за њих није тема уопште, за њих је главни проблем и вечита опсесија Александар Вучић, њихова борба за власт која је данас разобличена. У галами и дивљању Бошка Обрадовић, Милице Стаменковски и посланика Јеремићеве странке огољене су лази и похлепа  за  влашћу. Од Милоша Француза није било ни трага ни гласа. Толико га је брига за одбор, КиМ, било који план и судбину српског народа.

Терора и дивљања у Скупштини Србије им није било довољно, изгледа, па данас ова скупина антидржавног олоша дивља и по локалним скупштинама, у покушају да сакрије сопствени лоповлук од 150 станова на превару одузетих од старих и болесних лица из Аранђеловца.

Немања Зечевић одборник СО Аранђеловац и син посланика Зорана Зечевића, из мерцедес - странке брачног пара Стаменковски, брутално је са леђа напао одборника Српске напредне странке Микицу Васића. Изгледа су тако хтели да туку и у Скупштини Србије, али су одустали кад су схватили да нема камера. Јасно је људима све и добро је да их грађани виде, ко су и шта су заиста. Одговорна већина им неће дозволити да Србију претворе у Куртијево игралиште, ми служимо свом народу и штитимо своју државу, а бандити увек сервилни страним амбасадама и увек противни сопственој држави остаће политичка и људска маргина, јер за боље и нису.