ЗЕЛЕНОВИЋ ИЗГУБИО И У СВОЈОЈ УЛИЦИ, А ЖЕЛИ ДА ВЛАДА ГРАДОМ И ДРЖАВОМ

Небојша Зеленовић својом политичком опцијом покушава да оспори изборни процес, како у граду, тако и на републици.

Стварају бунт да би оправдали свој пораз. Циљ није залагање за демократију, већ да прикрију пораз и крах своје политике.

Неоснованим тврдњама као нпр. велики број неправилности, велики број лица која нису имала прилику да гласају и итд. без иједног доказа покушава да подигне тензију међу грађанима и изазове немире и нереде. Све је то део кореографије губитника, који више не влада ни собом, а желео би да влада градом и државом. Они би недемократски да прекроје изборе грађана на недемократски насилан начин, јер немају конкретне аргументе.

Да би скренуо пажњу са дебакла, срамоте и неуспеха на изборима у Шапцу, он потпирује на дизање буна, како би се лажима и преваром домогао власти. Симбол његове владавине је застарелост поступка за ненаменско трошење пет милиона евра и дугови у које је као у живо блато увлачио Шабац.

Зеленовић сада нема избора, јер су грађани показали оловком шта је њихов избор. Прво победи у својој улици, па онда размишљај о граду и републици.

Нисте имали довољно тетака, ујака, сестара, браће да би опозиционе листе биле пуне, а ни довољно кредибилитета да народ поверује у ваша предизборна обећања.

Апсолутна победа Српске напредне странке, како на парламентарним изборима, тако и у граду Шапцу, доказ је поверења које грађани имају у политику Александра Вучића и Српску напредну странку.

Законом ћемо бранити изборну вољу грађана.

Др Александар Пајић
Потпредседник ГО СНС Шабац