Вести

Александар Пајић нови повереник шабачког одбора

Одлуком председника СНС-а, Александра Вучића, за повереника Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу именован је Александар Пајић. Пајић, који је на овој функцији заменио Дарка Глишића, актуелног председника Извршног одбора Српске напредне странке, истакао је да ће се првенствено бавити интересима грађана који су овој странци у Шапцу дали највеће поверење од увођења вишестраначја.

„Почаствован сам избором на ову функцију. У наредном периоду планирам сарадњу са државом, затим разговоре око довођења инвеститора и отварања нових радних места. У Шапцу нема запошљавања, нема инвестиција. То што се организују пријеми у Градској кући и свечани ручкови, то није оно што грађанима Шапца треба“, рекао је Пајић.

У складу са Одлуком о именовању, повереник је у обавези да у најкраћем року обезбеди услове за организовање Изборне скупштине Градског одбора, што ће Пајић, како је истакао, учинити у најкраћем року.

„Нема разлога да се избори у Градском одбору одуговлаче. То може бити и за месец дана, али имајући у виду да су одмори, мало ћемо причекати. Мој претходник, Дарко Глишић, увео је ред, рад и дисциплину у овај одбор, тако да је на мени да то наставим“, истакао је Пајић.