Вести

БАКАРЕЦ: ОПОЗИЦИЈА ПОЧЕЛА ДА СЕ РАСПАДА

Члан председништва Српске напредне странке и народни посланик Небојша Бакарец говорио је, на телевизији Информер, о притисцима Запада на Србију, али и о распаду опозиције.

Бакарец је истакао да Ђиласови медији подржавају Куртија и улазак лажне државе у Савет Европе.

"Циљ опозиције је уздизање Куртија и подржавање Беширија који жели да стави лажну државу у Савет Европе, и што је највећи апсурд, жели да Србија подржи лажну државу. Таблоид "Данас" је пројекат Ђиласа и ту пропагирају албанске тежње. Бешири ослобађа Куртија од тероризма и убијања цивила и подржава убијање Срба и независност лажне државе", рекао је Бакарец.

Додао је и да исте земље које гурају лажну државу у Савет Европе, желе да уведу резолуцију о геноциду Србији, као и да су Ђиласове странке почеле да се распадају.

"Курти је све довео до екстрема, прво да протера Србе и направи концентрациони логор за наш народ. Нажалост, над Србима се свио фашиста, а то ће бити велика неправда ако лажна држава уђе у Савет Европе. Исти ти који гурају лажну државу у ту организацију, желе и да уведу резолуцију о геноциду. Ђиласова странка и коалиција је почела да се распада и то све гадно смрди. Скоро сви су напустили Драгана Ђиласа", рекао је Бакарец.

 

 

Извор: Информер