Вести

БАКАРЕЦ: СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА ЈЕ КУРТИЈЕВА ИСПОСТАВА У СРБИЈИ

Тајкунска опозиција наставља са својом прљавом серијом званом Фантомски бирачи, па тако у најновијој епизоди тврди да има наводне доказе о томе да су на адреси Булевар ослобођења 16 у Београду пријављени фантомски бирачи. О томе колико су се опозициони лидери одродили од свог народа и да ли су икада мислили на њега, у "Инфо јутру" на телевизији Информер, говориo je народни посланик и члан Председништва Српске напредне странке Небојша Бакарец.

Колико год они били упорни у изношењу својих лажи, ипак су новинари телевизије "Информер" упорнији и жељни да свом народу прикажу праву истину. Новинарка "Информера" Бранка Лазић отишла је на поменуту адресу и разговарала са људима који тамо годинама живе, а који су огорчени због лажи које о њима износи опозиција.

Бакарец је истакао да је цела опозиција у апсурдној ситуацији и да је све што раде потпуно сулудо.

"Дошли су на ниво екстремизма и лудила. Преседник Вучић је прогресиван годинама уназад. Они хоће све супротно од председника Вучића, па тако хоће да уништавају. Они кажу да је лоша изградња путева, лоше повећање плата и пензија јер је по њима то корупција. Од момента када се Ђилас вратио у опозицију, она је полудела. Он их плаћа и тако их тера у то лудило. Не би се они тако лудо понашали да их он не тера и да их он не плаћа. Последње што је слагао да у Инфективној клиници живе људи. Сад је наставио са новим фантастичнијим лажима о "фантомским бирачима". Направио је две драстичне грешке: прво им је опао рејтинг када су напали Скупштину града, а онда је за кратко време извређао пола Београда. Они само производе лудило. Пред Нову годину Понош и Ђилас изјавили су да неће да прихвате мандате. Сада хоће да прихвате мандате јер је то наводно њихова обавеза. Србија против насиља је Куртијева испостава овде у Србији", рекао је Небојша Бакарец.

 

 

Извор: Информер