Вести

БИРМАНЧЕВИЋ: ЗЕЛЕНОВИЋ СЕ ИЗ БРИСЕЛА ВРАТИО ПРАЗНИХ РУКУ

Сада се показало да је Небојша Зеленовић све ове године био лажни демократа. Када је изгубио изборе преобукао се у лажног еколога, а током кампање прошле године о екологији је имао свега две реченице. Отишао је у Брисел да се европарламентарцима жали на демократију у Србији, али он не жели да изађе на изборе. А на власт нема доласка без избора и без подршке народа. Мислим да се Небојша Зеленовић из Брисела вратио празних руку - оценио је др Бобан Бирманчевић, повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу и народни посланик.

- Демократски избори одржани прошле године, Шапцу су донели једну нову и младу екипу, људе који имају нове идеје, а који између осталог спроводе и политику председника Александра Вучића. То је, пре свега политика нових радних места, бољег и успешнијег Шапца. Укратко, то је политика резултата. С друге стране, политика лажног демократе и лажног еколога Небојше Зеленовића поражена је убедљиво. Недостајало им је 12.000 гласова. Избори су понављани два пута, а политика председника Вучића и Српске напредне странке сваки следећи пут имала је више гласова - истакао је др Бобан Бирманчевић.

Шапцу предстоје велики и озбиљни радови, најавио је повереник шабачких напредњака и народни посланик. Један од приоритета је решење проблема са канализационом мрежом, а много се очекује од "Плана 2020-2025" који подразумева изградњу канализације широм Србије, посебно на сеоском подручју. Оно што је бивши градоначелник Шапца тврдио да је немогуће, држава показује да је, ипак могуће, а реч је о изградњи канализације у четири шабачка села.

- Немамо решену канализациону мрежу у многим деловима града, у приградским насељима, а посебно на сеоском подручју. Очекујем да за почетак канализациона мрежа буде урађена у Прњавору, Липолисту, Слепчевићу и Дреновцу. Осим овога, очекује нас постављање нове оптичке мреже на подручју града, а велики посао је у току по питању чишћења 11 дивљих депонија у околини Шапца. Свима је у интересу чистија и здравија Србија, а овај посао је посао у којем сви морамо да учествујемо. Да се потрудимо да када очистимо неку дивљу депонију, она се више не појави - рекао је др Бирманчевић.

Претње председнику Србије Александру Вучићу и члановима његове породице не јењавају. Бобан Бирманчевић истиче да је невероватна ситуација која у овом тренутку влада у Србији да у томе учествују људи позати по томе да су изгубили поверење грађана. Ипак, што су њихови напади на председника јачи, подршка грађана Александру Вучићу је већа.

- Александар Вучић бори се као лав и то је чињеница. Бори се снажно, посвећено, а резултати су видљиви. Тешко је наћи у историји наше државе човека који је урадио толико за Србију, а урадиће и више. А усред претњи и њему и његовој деци, њему је на првом месту Србија - каже др Бирманчевић.

 

 

 

Извор: ГО СНС Шабац