Вести

БРНАБИЋ: НАСТАВЉАМО СА ИНВЕСТИЦИЈАМА И УЛАГАЊЕМ У ИНФРАСТРУКТУРУ

Повереница београдског одбора Српске напредне странке Ана Брнабић посетила је вишечлану породицу Ћук из Ресника, на општини Раковица.

Том приликом Брнабић је навела да је политика Александра Вучића и Српске напредне странке брига о људима, али и да сваки човек осети да се води рачуна о квалитету његовог живота.

"Наставићемо даље са инвестицијама, са улагањем у инфраструктуру, наставићемо са изградњом и обновом вртића, школа, путева, паркова, али и са свим другим пројектима који ће унапредити квалитет живота", рекла је Брнабић и додала да ће у наредном периоду чешће посећивати грађане и лично разговарати са њима.

Будући да породица Ћук има два здравствена радника једна од тема била је плата у здравству, те је Брнабић подсетила да постоје стратешка улагања и визија за овај сектор и додала да се поред бриге о зарадама пажња посвећује и условима рада, који су једнако важни.

"У последњих 10 година, за чак 89% су повећане плате медицинских сестара и техничара, док су примања докторима специјалистима и онима на специјализацији повећане за 77 одсто", навела је Брнабић.

Према њеним речима почетком наредне године може се очекивати ново повећање здравственим радницима.

"Здравствени радници су заслужили много и зато је битно да постоји континуирана брига о овом сектору. Захваљујући преданом раду и одговорној политици председника Вучића, јавне финансије су стабилне и држава може да повећава примања својим грађанима", закључила је Брнабић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА