Вести

ДР БИРМАНЧЕВИЋ: СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ЋЕ ДОНЕТИ НОВИ КУРС У РАЗВОЈУ ШАПЦА

Промена власти у Шапцу донеће нови курс граду који ће се, у најпозитивнијем смислу, разликовати од Шапца Душана Петровића и Небојше Зеленовића. Нови градоначелник из Српске напредне странке, биће на услузи свим својим суграђанима, изјавио је др Бобан Бирманчевић, повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу.

- Будућа власт у граду, биће искључиво подређена грађанима Шапца. Све одлуке које су у интересу наших суграђана и трошења средстава из буџета града, биће транспарентне и јавне. Међу првим задацима Српске напредне странке биће да људима који живе у селима омогућимо пијаћу воду, канализацију, уличну расвету, асфалтирање путева ... Ово значи да буџет града Шапца неће више бити трошен за интересе мале групе људи као што је то рађено у протеклих 20 година - рекао је др Бирманчевић.

Политика Душана Петровића, Небојше Зеленовића, али и Зеленовићевог претходника Милоша Милошевића, заснивала се на лажима. Та политика их је коштала подршке грађана Шапца, навео је др Бирманчевић.

- У односу на Небојшу Зеленовића, Српска напредна странка имала је 12.000 гласова више. На изборима који су одржани 21. јуна, ми имамо 37 освојених мандата, док Небојша Зеленовић и остали који су прешли цензус 32 одборника.

Српска напредна странка неће дозволити да се неко куповином гласова, претњама и уценама домогне власти у Шапцу. Инсистираћемо на томе да на дан понављања избора на 27 бирачких места буду примењене максималне мере контрoлe. Тражићемо да дођу посматрачи из страних амбасада, невладиних организација, како ниједна злоупотреба не би била учињена и како би воља Шапчана била заштићена, истакао је др Бирманчевић.

 

Извор: ГО СНС Шабац