Вести

ДР БОБАН БИРМАНЧЕВИЋ ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ

На данашњој седници Владе Републике Србије, др Бобан Бирманчевић изабран је за државног секретара у Министарству привреде Републике Србије.

Бирманчевић је доктор економских наука, а донедавно је био руководилац Радне јединице „Телекома“ у Шапцу, као и повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу. Био је посланик у три сазива Народне скупштине Републике Србије.

Симпатизери и чланство у Шапцу препознају га као једног од највреднијих функционера СНС-а и сматрају га веома заслужним за победу на локалним изборима 2020. године.

„Значајна функција државног секретара у Министарству привреде Републике Србије даје ми снагу и елан да наставим да радим као и до сада. Немам намеру да напустим Шабац и шабачки Градски одбор Српске напредне странке, а трудићу се да увек имам слуха за потребе обичних људи. Странка је важна, али чине је управо обични људи, вредни активисти. Велику захвалност дугујем њима и СНС-у, на челу са нашим председником Александром Вучићем и трудићу се да испуним њихова очекивања“, истакао је Бирманчевић.

 

 

Извор: Шабачки лист