Вести

ДР ПАЈИЋ: ЗЕЛЕНОВИЋЕВА ПОЛИТИКА ЈЕ САМО МАНИПУЛАЦИЈА РЕЧИМА

У емисији "Актуелно" емитованој у суботу 23. новембра на ТВ АС, повереник шабачког ГО СНС др Александар Пајић, говорио је о најактуелнијим друштвеним и политичким темама у Шапцу.

Гледаоци су, између осталог, могли да чују зашто је уместо буџета за 2020. годину, на дневном реду последњег заседања шабачког парламента био трећи ребаланс буџета за текућу годину, као и да сазнају више о потписивању споразума о изградњи ауто-пута Рума-Шабац, односно брзе саобраћајнице Шабац-Лозница.

Др Александар Пајић, који је и шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Шапца, осврнуо се и на непримерено понашање градоначелника Шапца Небојше Зеленовића ("Заједно за Србију") упућеном члановима СНС и председнику Александру Вучићу, с обзиром на то да су се ови напади пренели и за скупштинску говорницу.

-Он (Зеленовић) говори да је неко врховни командант сирових силеџија. Он бира такве реченице како би доспео на насловне стране медија који ће то пренети. Његова политика је само манипулација речима и покушај да од себе направи некога ко је по било ком основу битан. Такве формулације не служе интересу грађана и то није вокабулар који би требало да користи градоначелник било ког града. То је срамота за овај град - рекао је др Александар Пајић.

 

Извор: ГО СНС Шабац