Вести

ЕМИСИЈА "АКТУЕЛНО"

Од прoлeћа прошле године, када се кренуло у предизборну кампању и када је Душан Петровић решио да утиче на бираче да придобије њихове гласове, потрошено је око 10 милиона евра само за асфалтирање, бехатонирање и бетонирање Шапца, рекао је др Бобан Бирманчевић, повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу и народни посланик у републичком парламенту и додао да је овај новац углавном потрошен за радове у строгом центру Шапца.

- Десет милиона евра потрошено је на неколико стотина метара асфалта у центру града, на асфалтирање већ асфалтираних улица и на неколико хиљада метара у околним и приградским насељима. Ова злоупотреба неће проћи тек тако. Врло се добро зна колико коштају асфалт и бехатон, то је лако проверити. А само у Шапцу може да се на милионским уговорима појављује само један понуђач. То показује да постоје озбиљне злоупотребе, а о овим злоупотребама треба да се позабаве државни органи - рекао је др Бирманчевић.

У емисији коју можете погледати на линку испод текста, између осталог, било је речи и о претњама отказима запосленима у градским јавним предузећима уколико не обезбеде сигурне гласове за Небојшу Зеленовића на поновљеним изборима на 27 бирачких места. А можете чути и шта др Бирманчевић мисли о најновијем потезу градске власти која је почела поделу здравствених пакета Шапчанима у којима се уз витамин Ц, алкохол и маске налази и фотографија бившег градоначелника Небојше Зеленовића.

 

 

 

Извор: ГО СНС Шабац