Вести

ЈЕДИНА ЗЕЛЕНОВИЋЕВА ПОЛИТИКА ЈЕ ДА УРУШИ СВЕ ШТО ЈЕ ВУЧИЋ ИЗГРАДИО

Лажни еколог, лажни борац против насиља, лажни Београђанин, али лажов, манипулант, беспосличар и потрчко Виоле фон Крамон, поново се јавља да држи слово о томе како је несигуран, уплашен и престрашен у Србији.

Небојша Зеленовић, један од предводника насилног упада у РТС, у полицијску станицу у Лучанима, вандализма испред Председништва, сматра да постоје два начина да дође на власт: или да га на то место инсталирају инострани партнери или да у крви својих сународника дође до циља.

Небојша Зеленовић, који је као градоначелник ојадио Шапчане за најмање пет милиона евра из градског буџета говори о криминалу и корупцији. Док је био градоначелник Шапца потурао је одборницима у локалном парламенту документе које је склапао са "државом Косово". Зато, разуме се, на питање који је предлог његове коалиције за јужну српску покрајину, његов одговор у предизборној кампањи је "округло, па на ћоше".

Таква им је политика и по свим осталим питањима. Зато и раде оно у чему су најбољи - у покушајима рушења свега што је Александар Вучић изградио. Шапчани нису заборавили на његов кукавички наступ пред европарламентарцима. Док је правио планове како да се задржи на челу Шапца, ишао је у Стразбур и у Брисел и запомагао да им Европа помогне у рушењу Александра Вучића.

То је та политика. Без конкретног програма, али обојена насиљем и мржњом према председнику Србије.

Србија не сме да стане!

Владимир Мићић
Члан Главног одбора СНС и потпредседник ГО СНС Шабац