Вести

ЈОВАНОВ: НОВА МАРИНИКИНА И ЂИЛАСОВА ИЗМИШЉОТИНА ЈЕ ВЕОМА ОПАСНА

Пласирали су лаж, а затим дали налог да се на друштвеним мрежама и у медијима нападају Срби из Републике Српске. Циљ је био да се у делу јавности код екстремиста и острашћених мрзитеља створи атмосфера да се Срби и Српска могу прогласити геноцидним, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов.

Бедније не може! Драган Ђилас, тајкун и шеф опозиције, и његова упосленица Мариника Тепић ударили су на Србе у Републици Српској, тврдећи да их председник Србије Александар Вучић купује за 3.000 динара јер се плаши да ће изгубити наредне изборе!

Јованов је оценио да је нова Мариникина и Ђиласова измишљотина на нивоу кокошака које гаје марихуану, али да је веома опасна.

"Чак и да је тачно, а није, какве везе има држављанство Србије с правом гласа када на изборима могу да гласају само они који имају пребивалиште у Србији! Погледајте какве су то незналице и дилетанти. И сад такви држе нека предавања о изборним условима, а основне ствари не знају", рекао је Јованов истичући да је овде у питању нешто друго.

"Ђилас и Тепићева су овога пута најпре смишљено пласирали лаж, а затим дали налог да се на друштвеним мрежама пљувањем и увредама најстрашније нападају Срби из Републике Српске. Затим су те лажи ширили њихови медији. Уверен сам да им је циљ да се у делу јавности, код оних њихових екстремиста и острашћених мрзитеља, створи атмосфера да се Срби и Српска могу прогласити геноцидним. У суштини, они стварају атмосферу за спровођење своје политике јер је Тепићева давно захтевала да се донесе резолуција по којој би и Срби били проглашени геноцидним, што је сан свих наших противника јер би следствено томе и Српску прогласили геноцидном творевином, а онда спровели свој план да се она укине, а Босна и Херцеговина унитаризује", навео је Јованов, закључујући:

"Ето, то раде Ђилас и Мариника када лажу и измишљају, а драго ми је што су и политичари из Републике Српске, чак и из опозиције, попут Александре Пандуревић, реаговали и раскринкали ову лаж. Међутим, Ђилас и Мариника ће већ данас да измисле и слажу нешто ново. То им је модус операнди и они другачије и не умеју. На нама је да им се супротставимо истином, али и да станемо у одбрану не само истине већ и интереса српског народа, на чију штету раде", навео је Јованов.

 

 

 

Извор: Ало