Вести

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС ШАБАЦ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац очекује да пошто епидемиолошка ситуација у граду иде у правцу стабилизације, ускоро буду поновљени избори на 27 бирачких места у Шапцу, у складу са одлуком Управног суда, рекао је на конференцији за новинаре будући градоначелник Шапца и повереник Српске напредне странке за Шабац др Александар Пајић.

Он је посебно истакао да је изборна воља народа светиња и да су провидни покушаји бившег градоначелника Небојше Зеленовића да одуговлачењем одржавања избора на 27 бирачких места, упркос вољи грађана, задржи власт што дуже. Уколико Зеленовић настави са опструкцијом изборног процеса, очекујемо од надлежних органа да у Шабац уведу принудну управу и одбране изборну вољу грађана, рекао је Пајић истакавши да Зеленовић овај период користи за уништавање документације о злоупотребама током његове власти.

Осим Зеленовића у уништавању доказа предњачи и Душан Петровић, који затире трагове криминала из периода владавине Демократске странке у Шапцу, саопштио је Пајић и нагласио да упркос њиховим криминалним активностима трагови увек остају и да ће сви који су пљачкали Шабац одговарати пред законом.

Говорећи о одлуци да бирачка места у Мајуру ипак не буду обједињена, већ да се уместо у амбуланти гласа у локалној предшколској установи, Пајић је оценио да је Српска напредна странка том иницијативом спречила спровођење још једног хира Небојше Зеленовића, али и заштитила здравље скоро три хиљаде грађана на тим бирачким местима, јер се неће стварати гужве и процес гласања биће безбедан.

Овим смо још једном показали колико нам је, за разлику од Зеленовића и његових сарадника, важно здравље грађана и у којој мери нам је јавни интерес испред страначког, рекао је Пајић и подсетио на чињеницу да је листа „ Александар Вучић - За нашу децу“ освојила више од 30 хиљада гласова и чак 12 хиљада гласова од странке Небојше Зеленовића. Очекујемо да се тренд наше победе настави и да се Шабац и формално ослободи локалних диктатора оличених у ликовима Небојше Зеленовића и Душана Петровића.

Шабац заслужује најбоље и под вођством Српске напредне странке кренуће путем развоја, инвестиција и боље будућности за коју су гласали наши суграђани, закључио је повереник Српске напредне странке др Александар Пајић.

 

Извор: ГО СНС Шабац