Вести

МАЛИ: ПОНАШАЊЕ ЈЕРЕМИЋА ЈАДНО, БЕДНО И СРАМОТНО

Министар финансија Владе Републике Србије Синиша Мали изјавио је да је понашање лидера Народне странке, који је на једној телевизији погрдно говорио о председници Владе Републике Србије Ани Брнабић, "јадно, бедно и срамотно" и да та порука може да се чита као порука свим женама.

Мали је рекао да је срамотно то што Јеремић мисли да може да се обрачунава са женама, а да са друге стране буде "релавантна политичка фигура у Србији".

Мали је додао да је уверен да се грађани сећају политике коју је водио Вук Јеремић док је био на власти, и да је понашање недостојно било ког политичког актера, а да је његово понашање последица свесности да на изборима не може да пређе цензус од три одсто.

Како је рекао, Јеремић се понаша као "кафански силеџија", који је пре овог вербалног напада покушао и физички да се обрачуна са председником Александром Вучићем.

"За њега би можда било најпаметније да се мање излаже сунцу, одмарајући на луксузним хотелским базенима, од пара највероватније зарађених штетећи интересима Србије. Сунчаница може бити веома гадна", закључио је Мали.

 

 

 

Извор: Танјуг