Вести

МИХАЈЛОВИЋ: ДЕО ОПОЗИЦИЈЕ ПОКАЗАО ДА ЖЕЛИ ВЛАСТ БЕЗ ОДГОВОРНОСТИ

Чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић рекла је да су пред новом Владом Србије озбиљни изазови, јер отпочиње свој мандат у тренутку кад се цео свет суочава са здравственом кризом, као и са њеним економским последицама.

"Од ових тешкоћа се не може побећи, али је на нама да се са њима успешно изборимо и наставимо да радимо на свему што је важно за то да се Србија развија и да њени грађани имају бољу будућност. У том смислу, веома је важно што ће нова влада, осим суочавања са актуелним изазовима у борби за очување здравља грађана и проналажењу компромисног решења за питање Косова и Метохије, наставити са убрзаним реформама и инсистирати на економском расту и развоју", рекла је Михајловић.

"СНС је у претходном периоду оствареним резултатима успео да оправда поверење грађана, што говори и резултат остварен на изборима. Они који су одбили да учествују на последњим изборима, изабрали су да у тешким временима буду посматрачи, а не актери који преузимају одговорност и учествују у раду институција. Верујем да грађани све то добро виде и да ће, као и увек, умети да ваљано оцене свачији рад, као и сваког ко хоће власт без одговорности", рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг