Вести

МОМИРОВИЋ: НЕЋЕМО ЗАНЕМАРИТИ НИЈЕДАН ДЕО НАШЕ ЗЕМЉЕ

Министар унутрашње и спољне трговине у Влади Републике Србије Томислав Момировић изјавио је да је то министарство обезбедило 11 тона евродизела и бензина како би се што брже санирала штета која је услед обилних падавина настала на инфраструктури у општинама Трговиште и Медвеђа.

Министар Момировић је, након обиласка ових општина, подсетио на то да су последице недавних падавина велике и да је неопходно да будемо солидарни и да пронађемо начин да помогнемо локалним самоуправама попут Медвеђе и Трговишта. 

Нећемо заборавити, нити занемарити, ниједан део наше земље. Нећемо одустати док не подигнемо ниво економске развијености на територији целе Србије јер је равномерни регионални развој кључан за одрживи развој сваке државе, па и наше, закључио је министар Момировић. 

Министар Момировић је у Трговишту, заједно са председником те општине Ненадом Крстићем, обишао раднике који санирају последице поплаве. 

Након Трговишта, министар Момировић је обишао и Медвеђу, којој је ресорно министарство, такође, донирало 5,5 тона горива.

 

 

 

Извор: Танјуг