Вести

МОНСТРУОЗНЕ КАРИКАТУРЕ У ЛИСТУ "ДАНАС"

Градски одбор Српске напредне странке Шабац сматра да су монструозне карикатуре у дневном листу “Данас”, које позивају на убиство председника Србије Александра Вучића, доказ у ком смеру иде рушилачка политика Савеза за Србију. С обзиром на то да је овом дневном листу из буџета града Шапца исплаћено 1,8 милиона динара у граду на Сави влада свеопште мишљење да је у питању скандал несамеривих размера, а све у циљу подршке језиве медијске пропаганде од стране градоначелника Шапца Небојше Зеленовића, иначе једног од лидера Савеза за Србију.

Из буџета града Шапца ове године Дневном листу "Данас", као и недељнику "НИН", чија је насловница недавно повучена управо због исте поруке, опредељена су значајна финансијска средства. А грађани Шапца сматрају да је више него скандалозно што се њиховим новцем, практично, помаже језива медијска пропаганда.

У светлу најновијих дешавања на сцени тзв. “слободних” медија више је него јасна недавна изјава Небојше Зеленовића “да је у Србији довољна искра која може да запали све”. Ћутање челног човека Шапца поводом насловнице у НИН-у очигледна је потврда да због немогућности да се направи конкретан политички и економски програм којим би освојили поверење и симпатије бирача, изазива све већа фрустрација која ескалира у очигледан позив на насиље, свеопште је мишљење у граду на Сави.

 

Извор: ГО СНС ШАБАЦ