Вести

НЕДИМОВИЋ: У БОЖЕТИЋИМА САМ БИО 29.05.2020. ГОДИНЕ

Потпредседник Владе и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић демантовао је наводе да је 2019. године био у Божетићима, као и да средства за водовод у том селу нису обезбеђена.

"Никакав проблем није да не знате, али је у борби за истину, ко год се борио за њу, важно да покажете да вам је до истине и стало. Посебно то важи за медије који као први свој принцип износе истинито и независно новинарство, иако је пракса нажалост потпуно другачија. Само у једној вести објављене су четири чисте лажи", наводи Недимовић демантујући вест са портала Нова.рс и додаје:

"У тексту који се односи на питање водовода у селу Божетићи, а које смо баш по том питању недавно и навели као место инвестиције у водовод, наводе се следеће лажи:

1. Апсолутно је нетачно да сам 2019. године био у Божетићима. Истина је да сам био 29.05.2020. године.

2. Лаж је аутоматски и да сам пре две године обећао новац, већ баш том приликом прошле године, дакле 29.05.2020. године.

3. Такође је лаж да новац никад није обезбеђен. У складу са најавом коју сам и истакао пре неколико дана на тему воде, јуче је донето решење о заједничкој инвестицији са Новом Вароши вредној 45 милиона динара само за ову годину, јер је толико максимално могуће и физички реализовати радова на терену до краја 2021. године.

4. Последња, али ништа мање бестидна лаж је да не дајем свој број телефона. Готово сваком пољопривреднику са којим сам се срео сам и дао свој број телефона и апсолутно се сваком јављам, са изузетком када сам на седници Владе или скупштинској седници".

Недимовић је приложио и доказ да је у Божетићима заиста био, како и рекао, 29. маја 2020. године.

 

 

Извор: Курир