Вести

ОРЛИЋ: СРБИЈА ЋЕ БИТИ СВЕ УСПЕШНИЈА

Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић коментаришући неред који прави део опозиције рекао је, у "Инфо јутру", да су они једини генератори насиља у нашем друштву и да такво дивљаштво никад није видео.

Хаос који је део опозиције недавно направио у Скупштини и даље је једна од главних тема на политичкој сцени.

Њиховим дивљаштвом и насиљем који су показали на делу згрожена је цела Србија, а Орлић истиче да су нанели велику штету, али и да су такво понашање преписали од Аљбина Куртија.

"Они су једини генератор насиља у нашем друштву. Урликање и дување у пиштаљку служи само да се онемогући да људи живе боље. Знали су да то такође подразумева и новац за мајке. Треба да објасне мајкама зашто њима смета да мајке добију новац за своју децу. Тиме су поручили да ни пензионерима ни мајкама не дају оно што им је намењено, оно што им припада", рекао је Орлић.

Орлић је, као сведок, објаснио да су опозиционари нанели велику штету у згради Скупштине.

"Одвалили су даске у скупштинској сали, а ишли су на то да изазову и физички сукоб. Гурали су обезбеђење у Скупштини. Ово је једна од најужаснијих ствари које ја памтим. Оно што су они урадили, то људско биће не ради", рекао је Орлић. Он је скренуо пажњу на то ко су заправо политичари опозиционих странака.

"Погледајте ко су ти људи. Они су обичне сецикесе. Ту нема никакве политике. То је потпуно празно. Има само мржње према Александру Вучићу. То видите преко претњи деци Александра Вучића. То је отишло дотле да је све дозвољено и више нема обзира, зато што не може политички да победи човека који му је противник. Ако погледате, Аљбин Курти је на исти начин дошао на власт. Они су се понашали као да су од слова до слова преписали од њега", закључио је Орлић.

 

 

Извор: Информер