Вести

ПРОШЛОСТ БИ ПОНОВО ДА ПОТОПИ ШАБАЦ

Сведоци смо панике и фрустрације бившег режима од неочекиваног расписивања избора, које су сами тражили, а Бога молили да се не десе. Без било какве идеје, програма и визије настављају тамо где су стали, односно да продају маглу својим суграђанима. Удружило се кусо и репато, они који су се до јуче преко нишана гледали, мрзели и олајавали једни друге, а све не би ли бираче преварили и узели који глас више. Исти они који су нас годинама лагали, обмањивали и унижавали, они који су нас опљачкали, задужили и ојадили, исти они, представници бившег режима, који су нас завили у црно, оставили без посла и ништа за народ урадили нису, сада се без имало стида кандидују да наставе по старом.

Удружио се и онај кога су поплаве потопиле, Милош Милошевић, и онај кога су исте избациле, адмирал Небојша Зеленовић. Да, то су они који град нису знали да бране од поплава 2014. године. Они, који нису били кадри или боље речено нису знали шта да раде, како да обезбеде довољно песка, врећа, а о лопатама да и не говорим. Оставили су град на милост и немилост речној стихији. Само захваљујући председнику Александру Вучићу, Шабац је одбрањен, а људски животи сачувани. Као што су Шапчани 2014. године врећама одбранили свој град, тако ће и сада, 17. децембра, али са оловком у руци, одбранити Шабац од оних који га умало потопили нису.

Господо из бившег режима, узалуд покушавате да се представите другачијим од онога што јесте, јер се народ добро сећа ваше небриге и бахатог понашања. Узалуд покушаји да зауставите овај град , јер

Шабац не сме да стане!!!
Дејан Јовановић
Члан ГО СНС Шабац