Вести

САМОЗВАНИ БОРЦИ ПРОТИВ НАСИЉА НЕ ШТЕДЕ НИ ДЕЦУ

Напад на најмлађег сина председника Србије Александра Вучића, поново показује да део опозиције која себе сматра пристојном све који не мисле као они, не само да дехуманизује, већ ни њихову децу не желе да поштеде.

 Шестогодишње дете тако се нашло на удару ових који се "боре против насиља". У њиховој љутој борби дозвољено је острвити се на једног предшколца само зато што им се не свиђа његов отац. И то сматрају легитимним оружјем против политичког неистомишљеника.

 Јасно је да су неки људи који живе у истој земљи са нама спремни на све како би остварили своје циљеве. Чак и да ударе најниже и бездушно како би повредили другог човека. А родитељ је најслабији на своје дете и они то знају. За њих не постоје границе, нити дно које могу да дотакну у нападима на Александра Вучића. 

 Као лекар морам да се запитам, али да упитам и њих, треба ли им здравствена помоћ? Јер, такве ствари не ради здрава особа. Питам се постоји ли било каква друга емоција у њима осим мржње према Александру Вучићу и дубоког презира према својој земљи и свом народу? Ако неко своју државу назива "зверињаком" и у стању је да вређа децу оних који им се не свиђају, како би сутра повели ту исту земљу? 

 Најоштрије осуђујем такав вид политичке борбе. Шта смо могли у последњих недељу дана да видимо? Све само не часне и поштене методе нити смо од дела опозиције могли да видимо оно што би требало да буде најснажније оружје - квалитетан политички програм. Једини програм који имају су скандалозне емисије у којима не постоји ни минимум новинарског стандарда и напади на чланове породице опонената. 

 Грађани Србије ће 17. децембра имати прилику да се изјасне о свему овоме. Супротно жељама дела опозиције која је у стању да противника удари најниже, у Србији народ одлучује, а не поједине западне амбасаде.

 Србија не сме да стане! Шабац не сме да стане!

 Др Слободан Поповић

Потпредседник Градског одбора СНС Шабац