Вести

СНС У ШАПЦУ ЗА ТРИ ГОДИНЕ УРАДИО ВИШЕ НЕГО ПРЕТХОДНА ВЛАСТ ЗА 20 ГОДИНА

Сећају се и птице на гранама Зеленовићевих обећања којима је чувао фотељу и положај. Разне је перформансе Зеленовић имао користећи се лажима, преварама, обманама и манипулацијама које су саставни део његове политике. Политике која је усмерена искључиво против наше земље и нашег народа.

Док је вршио функцију градоначелника Шапца, од Зеленовића грађани су добили једино „Споразум о намери о изградњи ауто – пута Шабац – Рума“. Шта год тај споразум представљао. Али смо сви веома добро знали шта је значио – још једну у низу лажи којима је манипулисао грађанима Шапца. Јер за време Зеленовићеве власти, сваки метар пута грађани су морали да плате из свог џепа.

Од када је СНС дошао на власт, а можемо слободно рећи да смо заједно са грађанима Шапца почистили Зеленовића и његове сатрапе, урадили смо више за 3 године него он и Душан Петровић за 20 година. Обзиром да му је подршка у Шапцу равна нули једино му остаје да се нуди страним амбасадама и нашим непријатељима, а о успеху на изборима може само да сања.

Данас, захваљујуци председнику државе, али првенствено председнику свих грађана, Александру Вучићу, сан наших грађана постао је стварност. Ауто-пут је испуњење сна свих Шапчана, али и наших комшија у Мачванском округу. И ту није крај. Србија иде незадрживо напред на радост свих наших грађана, а на тугу свих оних који свакодневно раде против своје државе.

Живео Шабац, живела Србија!

Саша Максимовић
Члан ГО СНС Шабац