Вести

ТОДОРОВИЋ: ОПОЗИЦИЈА ПРАВИ ЦИРКУС ОД НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ

Посланик и члан Председништва Српске напредне странке Ђорђе Тодоровић поручио је опозицији да им неће дозволити да, како је рекао, циркус са улице преместе у Народну скупштину.

Тодоровић је у Скупштини Србије рекао да се посланици опозиције понашају као деца која играју "Не љути се, човече”.

"Када виде да губе онда хоће одмах да напусте целу причу, а то није ни озбиљно ни одговорно, ни према оним људима који су их бирали да их представљају у Народној скупштини”, рекао је Тодоровић.

Каже да опозиција само уме да се жали, додајући да такав "циркус” праве уназад неколико дана.

"Као што сте имали прилике и да видите они не желе да подносе амандмане због грађана Србије, они то раде чисто да би радили за свој маркетинг. Приметили сте кад год уђу новинари у салу они изводе свој перформанс”, рекао је Тодоровић.

Тодоровић је додао да посланичка група Александар Вучић – заједно можемо све и коалициони партнери раде за народ, истичући да је буџет доказ тога.

"Оно што смо предвидели у наредном периоду јесте већи буџет, већа издвајања за пензионере, веће пензије, веће плате, енергетску стабилност, инфраструктуру. Они могу да наставе да прете, да псују мајку, а та претња да ће блокирати Народну скупштину, није им ово Газела, само да знате. И Ћута и цела та компанија окупљена око зелено-леве коалиције може да настави на тај начин да прети грађанима, посланицима, а ми ћемо наставити да радимо наш посао”, рекао је Тодоровић.

 

 

Извор: Танјуг