Вести

УРБАНИСТИЧКИ ПРОМАШАЈ ГРАДОНАЧЕЛНИКА ШАПЦА

Предизборно шминкање Шапца у режији градоначелника Небојше Зеленовића и његових сарадника достигло је врхунац.

Без икаквог планског смисла на потезу од новоизграђеног Винаверовог трга према центру града у Карађорђевој улици постављене су клупе и жардињере за цвеће али је већина завршила поред контејнера.

Шапчани постављају питање да ли је ово најновији тренд који ће током летњег периода на плус тридесет степени допринети новом угођају за њихово чуло мириса.

Друштвене мреже и овога пута усијале су се од негативних коментара на рачун градоначелникове најновије новотарије за коју је, како кажу у месној заједници “Доњи шор”, идејно решење буквално украдено јер су годинама уназад подносили захтеве за уређење овог дела града.

У граду на Сави влада мишљење да је у питању само још један предизборни маркетиншки трик градоначелника Небојше Зеленовића који полако губи тло под ногама.

Челни човек Шапца, не види, а и не жели, да се позабави горућим инфраструктурним и комуналним проблемима у градским и приградским месним заједницама, као ни чињеницом да у 21. веку чак 42 села немају ни водоводну ни канализациону мрежу.

 

Извор: ГО СНС Шабац