Вести

ВЕСИЋ: ДОК ЈЕ ЂИЛАС ВЛАДАО БЕОГРАДОМ НИЈЕ УРАДИО НИШТА ЗА БОРЧУ

Верујем у демократију и право различитих политичких странака да бирачима нуде своје политичке идеје. Не верујем у политичко лицемерство и плагијат, рекао је заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Е управо је то урадила странка Драгана Ђиласа која је најавила да ће прикупљати петицију грађана за изградњу гимназије у Борчи. 

"Оне исте гимназије чију сам изградњу најавио у медијима 28. маја!? То се зове плагијат. А политичко лицемерство је да то ради човек који за Борчу током пет година колико је владао Београдом није урадио ништа. Морао је да буде смењен па да наша власт изгради Дом здравља, да почне са изградњом општинског услужног центра на месту где је сада стари Дом здравља, да се почне изградња обданишта као и изградња канализације уз постројење за прераду отпадних вода и да најавимо почетак изградње гимназије. Током јула Град Београд организује гласање грађана за избор једне од три локација на којој ће се налазити гимназија на левој обали Дунава. Ето прилике за Ђиласа да гласа када већ није знао да је изгради", рекао је Весић.

"За разлику од Ђиласа ја обећавам да ћемо изградити и вртић и општински услужни центар са шалтерима скоро свих институција, и отворити станицу комуналне милиције, и изградити канализацију, и изградити мост код Аде Хује, и уредити Зрењанинац и изградити Гимназију. Као што смо изградили Дом здравља", закључио је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг