Вести

ВУЧЕВИЋ ОБИШАО ПРИВРЕДНО ДРУШТВО "БОРБЕНИ СЛОЖЕНИ СИСТЕМИ"

Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране Милош Вучевић обишао је привредно друштво "Борбени сложени системи Д.О.О." у Великој Плани.

Том приликом, министар Вучевић састао се са руководством тог привредног друштва и представницима јавног предузећа "Југоимпорт-СДПР" са којима је разговарао о пословању, степену реализације уговорених пројеката и плановима за будућу сарадњу са Министарством одбране.

Након састанка, министар Вучевић обишао је погоне за машинску обраду метала, ласерско сечење и деформацију, производне погоне, као и погон "Цевара". Министар Вучевић разговарао је са запосленима у "Борбеним сложеним системима" и уверио се да се сва средства производе у складу с потребама Војске Србије.

Током данашњег обиласка, руководство фабрике представило је министру Вучевићу део производног програма предузећа "Југоимпорт-СДПР" - самоходну топ-хаубицу "нора", оклопна возила "лазар" и "милош", као и возило "лазански".

Данашњем обиласку присуствовали су помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић и шеф Кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић.

 

 

 

Извор: Танјуг